Ons verhaal

GoPure neemt je mee naar een wereld vol eerlijke smaken, rijke texturen en unieke combinaties. Lees hier waar die reis begint!

GoPure & Yellow Chips

GoPure neemt je mee op ontdekkingsreis. Naar eerlijke smaken, rijke texturen en unieke combinaties. Van de fijnste aardappelrassen tot ´vergeten´ groenten tot verrassende kruiden van ver…. Onze passie is het maken van de allerlekkerste biologische chips. Daarvoor bedenken we nieuwe smaken en betreden we onbekende paden. De wereld is onze inspiratiebron. Mmm!

GoPure wordt gemaakt door Yellow Chips uit Emmeloord, Noordoostpolder. Als jonge onderneming varen we een eigen koers. In samenwerken, communiceren en productinnovatie. Wat dat voor GoPure betekent? Intensief contact met biologische boeren en telers, eerlijke productinformatie voor jou en een markt die we graag een beetje opschudden met onze ideeën en producten.

Straight from the land

Nergens ervaar je de Nederlandse seizoenen zo intens als hier bij ons in de Noordoostpolder. Het ene moment de koesterende warmte van de zon. Dan weer striemt de regen in je gezicht. We houden van de polder zoals ‘ie is. En weet je wat? Ook onze aardappelen, groenten en fruitsoorten gedijen er prima.

Daarom zijn we er blij mee om heel veel ingrediënten voor onze chips zo dichtbij ons te kunnen afnemen. Letterlijk: direct van het polderland, met vaak de klei er nog aan. GoPure staat voor eerlijk en heerlijk. Producten behouden hun natuurlijke smaak. Ook zonder de verpakking te lezen, proef je wat in er zit. Probeer maar!

       

‘We willen jou graag blijven verrassen met de lekkerste biologische chips! Daarin ligt de pure passie van GoPure’

Maarten Brouwer, Operations Director

Op jouw moment

GoPure past bij bewust leven. Met aandacht voor natuurlijke bronnen, de omgeving en natuurlijk ook elkaar. Daarbij horen eerlijke producten en heldere informatie. Rechttoe rechtaan. GoPure maakt zich er sterk voor.

Daarom weet je bij GoPure altijd zeker wat je eet. Niet alleen natuurlijk en biologisch, maar ook allergeenvrij, glutenvrij en – uiteraard – helemaal vegan. Bewust genieten –  alleen of met je vrienden – wordt zo wel erg verleidelijk. Kies je moment!

Heb je een vraag?

We helpen je graag! De meest gestelde vragen hebben we op een rij gezet.